loading...
top of page

Новый продукт "Оберег в дороге"


Шановні клієнти!

За даними Нацполіції в 2016 році сталося 25547 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинули 3187 осіб та ще 32079 осіб були травмовані.

Пропонуємо до вашої уваги новий пакет захисту, який повинен мати кожен громадянин.

Продукт "Оберіг в дорозі" передбачає оплату лікування (медичних послуг, медикаментів) у разі травмування застрахованої особи внаслідок ДТП.

Сума страхового захисту може сягати до 100 000 гривень, а сума страхового платежу становить від 35 гривень на рік.

Страхове покриття поширюється на всі можливі ДТП із застрахованою особою як водія, пасажира чи пішохода.

Цілодобовий сервісний центр Компанії забезпечує комплексне обслуговування застрахованих по всій території України. Мережа медичних установ та аптек налічує майже 3,5 тисячі об'єктів по всій Україні. При настанні страхового випадку, лікарі-координатори страхової компанії організовують необхідні консультації лікарів, обстеження, аналізи, перебування в стаціонарі та амбулаторно-поліклінічне лікування. Клієнт нічого не оплачує, страхова компанія напряму проводить розрахунки з медичними закладами за послуги та з аптеками за медикаменти і медичні матеріали.

Для оформлення договору необхідні 5 хвилин часу, паспорт та ідентифікаційний код. Договір можна укласти на користь іншої особи за її згоди.

Оформити поліс можна зателефонувавши до контакт-центру 0800218201, залишити заявку на сайті www.oberig-sg.com або звернутися в наші офіси чи до офіційних представників.



221 просмотр
bottom of page